BAGHRIR
BAGHRIR
Ingredients
- 1 TASSA DE SEMÒLA
- 1/2 tassa de farina
- 1 culleradeta de llevat SEC DE FORNER
- 2 culleradetes de llevat en pols
- 1 cullerada de sucre
-2 tasses d’aigua tèbia
- uNA MICA DE SAL
Preparació
- Posem tots els ingredients a la liquadora elèctrica, excepte el llevat en pols i batem fins a obtenir una pasta líquida.
- Afegim el llevat en pols, tornem a batre a velocitat mitjana i col·loquem la massa en un recipient, la cobrim i la deixem fermentar durant 90 minuts.
- Escalfem una paella al foc. És recomanable que no tingui adherència.
- Prenem una porció de la nostra massa, la posem a la paella fins que es dauri i la retirem (no donem la volta al baghrir). Repetim amb la resta de la massa.
- Servim amb mel o melmelada i a gaudir!!
CUINER/A: Nazha Kasmi Baida
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada