BAGHRIR


 BAGHRIR


Ingredients

- 1 TASSA DE SEMÒLA

- 1/2 tassa de farina

- 1 culleradeta de llevat SEC DE FORNER

- 2 culleradetes de llevat en pols

- 1 cullerada de sucre

-2 tasses d’aigua tèbia

- uNA MICA DE SAL

Preparació

- Posem tots els ingredients a la liquadora elèctrica, excepte el llevat en pols i batem fins a obtenir una pasta líquida.

- Afegim el llevat en pols, tornem a batre a velocitat mitjana i col·loquem la massa en un recipient, la cobrim i la deixem fermentar durant 90 minuts.

- Escalfem una paella al foc. És recomanable que no tingui adherència.

- Prenem una porció de la nostra massa, la posem a la paella fins que es dauri i la retirem (no donem la volta al baghrir). Repetim amb la resta de la massa.

- Servim amb mel o melmelada i a gaudir!!



CUINER/A:
 Nazha Kasmi Baida 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PEIX

QUICA

PASTÍS DE POMA